Beyaz perdede bu hafta: 8 film vizyona girdi

Beyaz perdede bu hafta: 8 film vizyona girdi
8 film, 6 Ekim Cuma günü sinemaseverler ile buluşacak. İşte, vizyona girecek o filmler: Hazep: Yönetmen koltuğunda Doğuş Arslan'ın oturduğu korku türündeki "Hazep" filminin başrollerinde Cemal Aşkın Alpçetin ve Doğuş Arslan...

8 film, 6 Ekim Cuma günü sinemaseverler ile buluşacak.

İşte, vizyona girecek o filmler:

Hazep: Yönetmen koltuğunda Doğuş Arslan'ın oturduğu korku türündeki "Hazep" filminin başrollerinde Cemal Aşkın Alpçetin ve Doğuş Arslan yer alıyor.

Bursa Bülbülü: Bursa Bülbülü, 1980'li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa'da geçen, müzikle iç içe bir hayatı anlatıyor. Gazino kültürünün hala revaçta olduğu 1980’lerde, Bursa’da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan ve en büyük tutkusu kaset çıkarmak olan Cengiz’in hayatı Taşkın’la karşılaşmasıyla değişir. Taşkın’ın babası, dönemin ünlü bestekarı Şerafettin’in yaptığı bir bestenin kaseti için çok iyi bir çıkış olacağını düşünerek ağabeyinden borç alan Cengiz’in bu süreçte Taşkın ve Taşkın’ın kız kardeşi Arzu ile yaşadığı birbirinden talihsiz olaylar zinciri eğlenceli anlara vesile olur.

Roza: Film, âşık olduğu adamla evlenmek için evden kaçan bir genç kızın töreyle sınavını konu ediniyor. Bir Kürt genç kız, ailesinin istediği adamla evlenmek istemeyerek evden kaçar ve âşık olduğu başka bir adamla evlenir. Ancak bu aşık olduğu adam daha sonra değişir ve onu terk eder. Kızın ailesine, kızlarının onu aldattığını söyler. Annesi kızının masumiyetini temizlemek adına onu öldürme emri verir.

Jester: İntikam Gecesi: Film, kasabalarını tehdit eden varlıktan kurtulmanın yolunu arayan iki kız kardeşin hikâyesini konu ediniyor. Jester olarak bilinen kötü niyetli bir cani, Cadılar Bayramı gecesinde küçük bir kasabanın sakinlerini terörize eder. Uzun zamandır görüşmeyen iki kız kardeş, Jester’ı yenmenin yolunu bulmak için bir araya gelmek zorunda kalır.

Hep Yek: Düğün: Film, İstanbul’dan kaçan Altan ve Gürkan’ın, İç Anadolu'nun en büyük mafyasının kızını kaçırmaları sonrası başlarından geçenleri anlatıyor.

Masal Zamanı 2 "Sihirli Kapı": Film, kötülerin dünyayı ele geçirmesini engellemeye çalışan masal kahramanlarının hikayesini anlatıyor. “Melez Prenses” Melisa ve “Kurt Adam” Erman’ın okulunda sadece masal kahramanlarının görebildiği bir kapı meydana gelir. Kötü cadı Yasemin ve Cüce o kapıdan dünyaya kötüleri getirip dünyayı ele geçirmeye çalışırlar. Melisa, Erman ve masal diyarından iyilere yardıma gelen Alper, kötülerin planını boşa çıkarmak için mücadeleye girişirler. Masal Konseyi ise iyilere yardım etmesi için hiçbir süper gücü olmayan Çılgın Kemal’i gönderir.

Kent Mezarlığında Sızıntı: Hakan yazar, Asya ise müzisyendir. Asya bir sabah evlerinin arka tarafında bulunan mezarlıktan topladığı çalı çırpıları eve getirir ve bunları birleştirip duvara asar. Bu vesile ile istemeden de olsa binlerce yıldır uyuyan iblis ordusu harekete geçer. Asya'nın enstalasyon merakı tüm yaşamın sonunu getirebilir mi? Hakan ve Asya'nın hayatı artık eskisi gibi olmayacak, evlerine adeta kâbus gibi çöken bu uğursuzluğu def etmek için yardım aldıkları din insanları ve onların ritüelleri de yetersiz kalacaktır.

Exorcist: İnançlı: Film, başlarına gelenlerden sonra şeytanın en kötüsüyle yüzleşmek zorunda kalan bir adamın hikâyesini anlatıyor. Victor Fielding, 12 yıl önce hamile karısının Haiti’deki bir depremde ölümünden sonra kızı Angela’yı tek başına yetiştirmiştir. Ama Angela ve arkadaşı Katherine, ormanda kaybolup üç gün sonra başlarına gelenleri hiç hatırlamayarak geri geldiklerinde bir dizi olay ortaya çıkarak Victor’u şeytanın en kötü haliyle yüzleşmeye zorlar. Victor, ümitsizlik ve dehşet içinde benzer bir olaya tanık olmuş, yaşayan tek kişiyi arar: Chris MacNeil’ı. Oscar ödüllü Ellen Burstyn, 1973’ten bu yana ilk kez 50 yıl önce kızı Regan’ın başına gelenlerle hayatı sonsuza dek değişen oyuncu Chris MacNeil’ın ikonik rolünü yeniden canlandırıyor.