Binali Yıldırım vatandaşlara seslendi: Hayat pahalılığı var ve yine biz çözeceğiz ama vatansız, bayraksız yaşayamayız

Binali Yıldırım vatandaşlara seslendi: Hayat pahalılığı var ve yine biz çözeceğiz ama vatansız, bayraksız yaşayamayız
AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında hayat pahalılığına ilişkin olarak "Emperyal güçlerin 100 yıl öncesinden yarım kalan hesapları var. Dişlerine uygun bir aday arıyorlar ve buldular....

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında hayat pahalılığına ilişkin olarak "Emperyal güçlerin 100 yıl öncesinden yarım kalan hesapları var. Dişlerine uygun bir aday arıyorlar ve buldular. Vatandaşlarıma sesleniyorum: Hayat pahalılığı var ve bunu da yine biz çözeceğiz ama vatansız, bayraksız yaşamayız."

Yıldırım devamında ise şunları söyledi:

"Hepsinin çaresi var ama topraklarımızın bedeli parayla ölçülmez. (PPK) diyorki seçim kazansın da üzerimizden İHA'lar SİHA'lar çekilsin. Yani evin içine girelim olay bu. Ne diyor Kemal Bey KHK'ların hepsini iptal edeceğim. Yani FETÖ'cülere af getireceğim bunun anlamı bu. Türkiye'ye karşı bir şerh cephesi kurulmuştur. Bu şerh cephesini Millet İttifakı adayı da bu oyunun içine dahil edilmiştir. Kılıçdaroğlu'na düşen şu dur; bizim PKK'nın HDP'nin desteğine ihtiyacımız yok. Millet yeter. Bunu dediği zaman daha eşit şartlarda yarışmış oluruz."