“Birleşe birleşe kazanacağız”

“Birleşe birleşe kazanacağız”
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının açıklanmasını bekleyen vatandaşlar dün gün boyu CHP Genel Merkezi ve liderlerin toplanacağı Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi’nin önünde sloganlar eşliğinde bekledi.İttifaktaki...

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının açıklanmasını bekleyen vatandaşlar dün gün boyu CHP Genel Merkezi ve liderlerin toplanacağı Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi’nin önünde sloganlar eşliğinde bekledi.

İttifaktaki krizin aşıldığı ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in de toplantıya katılacağının duyulmasının ardından SP Genel Merkezi’nin önündeki kalabalık her geçen dakika fazlalaştı, binlerce vatandaş “Hak, hukuk, adalet” sloganı attı. En son gelen Akşener, SP Genel Merkezi’ne alkışlar ve meşalelerle girdi. Bu sırada, İYİ Partililerle CHP’liler karşılıklı “Birleşe birleşe kazanacağız” sloganı attı. On binlerce yurttaşın yaşamını yitirdiği Kahramanmaraş depremleri nedeniyle müzik yayını yapılmadı. Binaya Atatürk posteri, Türk bayrağı ve “Birlikte başaracağız” pankartı asıldı. Saadet Partisi flamasının bulunduğu direğin yanındaki direğe de bayrak çekildi.



“NEXT STATION İKTİDAR”
CHP Genel Merkezi önünde de çok sayıda CHP il ve ilçe örgütü üyesi bir araya geldi. “Halil İbrahim Sofrasındayız”, “Yalanın Talanın Göründü Sonu Geliyor Kılıçdaroğlu”, “Ben Kemal Geliyorum”, “Next Station (gelecek istasyon) iktidar”, “Seninleyiz Kılıçdaroğlu” pankartlarının yanı sıra, “İktidar, iktidar”, “Kazanacağız” sloganları atıldı.