Bodrum'da CHP için iki sürpriz isim iddiası

Bodrum'da CHP için iki sürpriz isim iddiası
CHP'nin, Bodrum Belediye Başkanlığı için  aday adayı olan 25 ismin dışında, adaylık için 2 kişiyi genel merkeze çağırdığı öne sürüldü.Muğla Büyükşehir Belediyesi için adayını açıklayan CHP'de Bodrum adayının...
CHP'nin, Bodrum Belediye Başkanlığı için  aday adayı olan 25 ismin dışında, adaylık için 2 kişiyi genel merkeze çağırdığı öne sürüldü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi için adayını açıklayan CHP'de Bodrum adayının kim olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. 25 aday adayının bulunduğu ilçede, iki ismin başkanlığa adaylık başvurusu yapmamasına rağmen Ankara'ya çağrıldığı öğrenildi.

Kent TV'nin haberine göre bu iki ismin Belediye Meclis Üyesi Tamer Mandalinci ile CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Umut Anıl Özdoğan olduğu öğrenildi. Habere göre, CHP Genel Merkezi garanti gördüğü noktalardan biri olan Bodrum'da bir kadın adayın gösterilmesini istiyor.

CHP’de bugüne kadar toplamda 831 belediye başkanı adayı açıklandı. Gözler, henüz açıklanmayan 9 büyükşehir ve bazı ilçelere çevrildi. CHP MYK ve Parti Meclisi bugün İzmir için toplanacak. Toplantıda büyükşehir belediye adayı ile Karşıyaka, Bornova, Bayraklı, Konak gibi merkez ilçelerin adayları da netleşecek. CHP'de 1 Şubat'ta bir kez daha arka arkaya toplantılar düzenlenecek. Bu toplantılarda Muğla’da henüz belli olmayan ilçe adaylarının belirlenebileceği bildirildi.