Boğaziçi Üniversitesi senatosu İİBF'yi dağıtma kararından geri adım attı

Boğaziçi Üniversitesi senatosu İİBF'yi dağıtma kararından geri adım attı
Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi bölümlerinin diğer fakültelere dağıtılması kararı geri çekildi. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi bölümlerinin diğer fakültelere dağıtılması...

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi bölümlerinin diğer fakültelere dağıtılması kararı geri çekildi.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi bölümlerinin diğer fakültelere dağıtılması kararı geri çekildi. Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Kıvanç Karaman sosyal medya hesabından kararın geri çekildiğini duyurdu:

Ne olmuştu?

Boğaziçi Üniversitesi kayyum Rektör Naci İnci ve yönetimi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin bünyesinde bulunan bölümleri diğer fakültelere dağıtma kararı almıştı.

Üniversite Senatosunda, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan İşletme bölümünün Yönetim Bilimleri Fakültesi’ne dahil edilmesi oylanacak, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ile Ekonomi bölümünün ise ikiye bölünmesi planlanan Fen Edebiyat Fakültesinin “İnsani ve Toplumsal Bilimler” ayağına dahil edilmesi oylanacaktı.

Boğaziçi Üniversitesi’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin dağıtılarak fakülte binasının Hukuk Fakültesi’ne verilmesine karşı Boğaziçili öğrenciler bir araya gelmişti.

TIKLAYIN: Boğaziçi Üniversitesi İİBF’nin kapatılması oylanacak