Bülent Turan: Seçim ikinci tura kalırsa herkesle görüşmeye açığız

Bülent Turan: Seçim ikinci tura kalırsa herkesle görüşmeye açığız
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, katıldığı bir televizyon programında 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalma ihtimali için, "Türkiye’nin büyümesi ve hedefleri için biz herkesle görüşmeye, herkesle iddialarımızı paylaşmaya açığız" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, katıldığı bir televizyon programında 14 Mayıs seçimlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

" Kararsız kalmadı artık"

Turan, Kararsız seçmenin azaldığına dikkat çekerek; "Her dönemki anketleri inceleyin; son bir ay, son 10 gün ve seçim günü kararsızların iktidara yakın toplandığını görürsünüz. Kararsız kalmadı artık" dedi.

"Biz herkesle görüşmeye açığız"

Turan açıklamasının devamında şöyle dedi.

"Ümit ediyoruz yeni dönemde milletimiz ‘evet’ derse ve bize devam imkânı verirse, çok daha büyük bir motivasyonla her sosyal kesimin sorunlarını çözmek için büyük bir mesai harcayacağız. Seçim ikinci tura kalırsa Türkiye’nin büyümesi ve hedefleri için biz herkesle görüşmeye, herkesle iddialarımızı paylaşmaya açığız. Biz ülkenin birliğine beraberliğine taraf olan, terörle bağının olmadığını bildiğimiz herkesle görüşmeyi bir görev biliriz."