Burcu Köksal, CHP'den gelen tepkilere aldırış etmedi: Belediyeyi DEM ile yönetmeyeceğim

Burcu Köksal, CHP'den gelen tepkilere aldırış etmedi: Belediyeyi DEM ile yönetmeyeceğim
CHP'nin Afyon adayı Burcu Köksal, partisinden gelen tepkilere rağmen DEM Parti ile ilgili sözlerinden geri adım atmıyor. Köksal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Belediye Başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDA-PAR...
CHP'nin Afyon adayı Burcu Köksal, partisinden gelen tepkilere rağmen DEM Parti ile ilgili sözlerinden geri adım atmıyor. Köksal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Belediye Başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDA-PAR ile yönetmeyeceğim" dedi.

DEM Partililere yönelik ifadeleri nedeniyle tepki çeken CHP Afyon Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'a İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tepki göstermiş "Ya başka iş bulacak ya da başka parti" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da "Belediyelerimizin kapıları dün olduğu gibi bugün de herkese sonuna kadar açık olacak, tek bir yurttaşımız dahi kimlikleri nedeniyle haklarından ve kamu hizmetlerinden yoksun bırakılmayacaktı" ifadelerine yer verilmişti.

Köksal sözlerinden geri adım atmıyor

Ancak tüm bu gelişmelerin ardından Burcu Köksal sözlerinden geri adım atmadı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Köksal, "Seçim süreci boyunca söylediğim gibi AKP’nin yalanlarına iftiralarına montaj videolarına karşı söylemim nettir. Belediye Başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDA-PAR ile yönetmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

"Kapım ülkenin bütünlüğüne savunanlara açık olacak"

Belediye başkanı olduğumda belediyenin kapısı etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağı ile bağlı olan bu ülkeyi seven bu ülkenin birlik bütünlüğünü savunan herkese ardına kadar açık olacaktır.

"Özdağ randevu talep etti"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sözcü’den İpek Özbey’e yaptığı açıklamada, CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Burcu Köksal’ın Zafer Partisi Afyon il örgütünden randevu talep ettiğini söyledi.

Teşkilatına Köksal’ın ziyaretini kabul etmelerini söylediğini belirten Ümit Özdağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise “Bölücüleri belediye yönetimine ortak etmeyi reddettiği için İmamoğlu tarafından CHP’den kovulan sayın CHP Afyon belediye başkan adayı Burcu Köksal’a Zafer Partisi’nin kapıları açıktır” dedi.

Köksal yalanladı

CHP Afyonkarahisar belediye başkan adayı Burcu Köksal, Ümit Özdağ’ı yalanladı. İpek Özbey’e konuşan Köksal, “Benim Zafer Partisi Afyon İl Örgütü’nden bir randevu talebim olmadı. Ben CHP’liyim, Zafer Partisi’ne geçmeyi düşünmüyorum” dedi.