"Cebinizi aradım ama cevap vermedi" demişti: İşte İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun görüşmesinin perde arkası

"Cebinizi aradım ama cevap vermedi" demişti: İşte İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun görüşmesinin perde arkası
Tunceli'yi ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile kameraların önünde telefonla aramıştı. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na "Sayın Genel Başkanım,...

Tunceli'yi ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile kameraların önünde telefonla aramıştı. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na "Sayın Genel Başkanım, cebinizi aradım ama cevap vermedi. Sizden habersiz Tunceli'ye geldim" demişti. O görüşmenin perde arkası ortaya çıktı.

Odatv'nin haberine göre, söz konusu görüşmenin İmamoğlu’nun aramaları sonucu değil, CHP’li Gürsel Erol’un Kemal Kılıçdaroğlu’na ulaşması sonucu gerçekleşti.

Can Özçelik şöyle yazdı:

Ekrem İmamoğlu’nun Tunceli gezisinde yanında CHP’li Gürsel Erol da yer almıştı.

Ekrem İmamoğlu beraberindeki heyetle Nazımiye’ye ziyaretinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun annesi ve babası adına yaptırdığı misafirhaneye gitti.

Yanıt vermeyince ev telefonunu aradı

Ekrem İmamoğlu burada Kemal Kılıçdaroğlu’nu cep telefonundan aradı. Kemal Kılıçdaroğlu telefonuna yanıt vermeyince Ekrem İmamoğlu bu sefer de ev telefonunun numarasını çevirdi.

Ancak bu aramada da CHP liderine ulaşamadı. 

"İsterseniz yeniden arayalım"

Bir süre sonra heyet içinde yer alan CHP’li Gürsel Erol, Ekrem İmamoğlu’na “İsterseniz sayın Genel başkanı yeniden arayalım” diyor. Fakat Kemal Kılıçdaroğlu yine yanıt vermiyor.

Bunun üzerine Gürsel Erol telefonunu çıkararak “Bir de ben deneyeyim” diyerek önce Kemal Kılıçdaroğlu’nun cep telefonunu arıyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu önce Gürsel Erol’a da yanıt vermiyor. Ama 5 dakika sonra CHP lideri Gürsel Erol’u cep telefonundan arıyor.  Ekrem İmamoğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı telefon görüşmesi bu şekilde gerçekleştirmiş oluyor.