Cemal Enginyurt, Soylu’ya karşı kendisini önerdi: Kılıçdaroğlu beni acilen İçişleri Bakanı ilan etmeli

Cemal Enginyurt, Soylu’ya karşı kendisini önerdi: Kılıçdaroğlu beni acilen İçişleri Bakanı ilan etmeli
CHP listelerinden Demokrat Parti’nin adayı olarak yeniden milletvekili seçilen Cemal Enginyurt canlı yayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı çağrı ile dikkat çekti.SÖZCÜ Televizyonu’nda Büyük Satranç Tahtası...

CHP listelerinden Demokrat Parti’nin adayı olarak yeniden milletvekili seçilen Cemal Enginyurt canlı yayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı çağrı ile dikkat çekti.

SÖZCÜ Televizyonu’nda Büyük Satranç Tahtası programında konuşan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Kemal Kılıçdaroğlu, beni acilen İçişleri Bakanı yapacağını ilan etmeli. Süleyman Soylu'nun hakkından ancak ben gelirim. Bunun diline ancak ben cevap veririm" dedi.

Enginyurt canlı yayında yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Ben Recep Tayyip Erdoğan ile dehşet dengesini yükselterek siyasetin doğru olduğuna inananlardanım. Çünkü Erdoğan başka dilden anlamıyor. Erdoğan’ın anladığı tek dil kendisi gibi konuşacaksın ancak ondan anlıyor. Erdoğan, Bahçeli ile de birbirlerine öyle sözler söyledikten sonra şimdi böylesine muhabbet besleyip bir arada olduklarını düşündüğünüzde demek ki üslup olarak Recep Tayyip Erdoğan gibi konuşman gerekiyor ancak ondan anlıyor.”