Hacer Foggo: TİP ile tekrar görüşmeye devam edeceğiz

Hacer Foggo: TİP ile tekrar görüşmeye devam edeceğiz
İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın davetine yanıt veren Hacer Foggo, “Ben soldan gelen bir insanım. teşekkür ederim” diyerek yanıt verdi. Ayrıca Foggo,"TİP ile tekrar görüşmeye devam edeceğiz" dedi.Gazete...
İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın davetine yanıt veren Hacer Foggo, “Ben soldan gelen bir insanım. teşekkür ederim” diyerek yanıt verdi. Ayrıca Foggo,"TİP ile tekrar görüşmeye devam edeceğiz" dedi.

Gazete Pencere Haber Merkezi

CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi koordinatörlüğü ve genel başkan danışmanlığı görevi yürüten, son olarak da CHP’den Konak Belediye başkan aday adayı olan Hacer Foggo aday gösterilmedi.

Sözcü TV yayınına katılan Foggo, "DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan dün aradı. Hem birazcık Türkiye'nin durumu, yoksullukla ilgili son durumu konuştuk hem de kendisi beni partiye davet etti. Nazikçe teşekkür ettim ve katılmayacağımı söyledim" dedi.

Foggo ayrıca Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'tan da bir telefon aldığını bilirterek "Ama sadece ondan değil. Ayrıca TİP'in İzmir ekibi ve yetkili kurullardan da beni aradılar. Onlarla da bir görüşme gerçekleştirdim" ifadelerini kullandı.

Foggo, Türkiye İşçi Partisi ile tekrar görüşmeye devam edeceklerini ifade etti.

"Ben soldan gelen bir insanım"

Foggo’nun aday gösterilmemesin ardından İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Foggo’nun CHP’ye tepki gösterdiği paylaşımı alıntılayarak, “Hacer Foggo’ya açık çağrımdır: Cumhuriyetimizin kalbi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Ankara’yı birlikte yönetmeye başladığımızda başkentten doğan ışıkla Türkiye’ye örnek olabiliriz” dedi.

Foggo, Cengiz’in çağırısına Sözcü Tv’de katıldığı bir programda yanıt verdi. Foggo, “Ben soldan gelen bir insanım. Yıllar önce ilk kurulduğu zaman Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nde de çalışmış bir insanım. Benim hayata bakışım böyle olduğu için kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.