CHP olağanüstü toplantı için Meclis Başkanından yanıt bekliyor

CHP olağanüstü toplantı için Meclis Başkanından yanıt bekliyor
TBMM, Gezi davası hükümlüsü TİP milletvekili Can Atalay için olağanüstü toplantıya çağrıldı. CHP Grubu tarafından Meclis Başkanlığı'na sunulan dilekçede, toplantının 9 Ocak Salı günü saat 15.00'te yapılması talep...
TBMM, Gezi davası hükümlüsü TİP milletvekili Can Atalay için olağanüstü toplantıya çağrıldı. CHP Grubu tarafından Meclis Başkanlığı'na sunulan dilekçede, toplantının 9 Ocak Salı günü saat 15.00'te yapılması talep edildi. Ancak Kurtulmuş henüz bir yanıt vermedi. 

Gazete Pencere Haber Merkezi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) Hatay Milletvekili seçilen ancak Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) hak ihlali kararına rağmen tahliye edilmeyen Can Atalay için 9 Ocak Salı günü olağanüstü toplantıya çağrıldı.

CHP grubunca TBMM Başkanlığı'na sunulan dilekçede, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın yanı sıra, CHP, DEM Parti ve Saadet Partisi Grup Başkanvekilleri ile Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, milletvekilleri Sevda Karaca Demir, Cemal Enginyurt ve Mustafa Yeneroğlu'nun imzası da yer aldı.

Saatler kaldı, Kurtulmuş henüz yanıt vermedi

Gazete Pencere'ye konuşan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, gün içerisinde Numan Kurtulmuş'un yazılı yanıt vermesini beklediklerini söyledi. Ancak 15.00'te yapılması istenilen toplantıya henüz yazılı yanıt iletilmedi.