CHP yeni adaylarını belirliyor: Parti Sözcüsü Deniz Yücel konuşuyor

CHP yeni adaylarını belirliyor: Parti Sözcüsü Deniz Yücel konuşuyor
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, PM toplantısı devam ettiği sırada kameraların karşısına geçerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.CHP kurmayları, 6. kez aday belirleme gündemiyle Parti Meclisi toplantısında bir araya geldi....
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, PM toplantısı devam ettiği sırada kameraların karşısına geçerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP kurmayları, 6. kez aday belirleme gündemiyle Parti Meclisi toplantısında bir araya geldi. Toplantı devam ederken CHP Sözcüsü Deniz Yücel gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Deniz Yücel'in açıklamalarından satır başları şöyle:

25 Ocak'ta Sarıyer'deki kilisede saldırı düzenlendi. Dünya kamuoyunda ibadet eden insanları koruyamayan ülke durumuna düştük. Toplumsal huzuru ve barışı bozmak için yapılan saldırıyı lanetliyoruz. İnanç mekanlarını korumak ve orada ibadet eden insanların can güvenliğini sağlamak devletin görevidir. Kilisenin girişinde bir güvenlik noktası yok. Güvenlik güçlerinin önleyici bir reaksiyonu yok. Yapılan tek şey saldırıya ilişkin yayın yasağı getirmek.

Seçim sürecine girdiğimiz bugünlerde aklımıza geçmişteki terör saldırıları geliyor. Bu ülkede tek bir vatandaşımızın burnunun bile kanamayacağı güvenlik önlemini artık alın.

Ülkemiz Avrupa'nın ve dünyanın açık cezaevi haline geldi. Şiddet ve korku kendi vatandaşlarımızın arasına da yayıldı.

Bir asırlık geçmişiyle ilkeli siyasetinden ödün vermeyen CHP'yi anlamanızı beklemiyoruz. AKP Genel Başkanı'nın CHP'ye söylediği sözlerin bu nedenle anlamı yok. Erdoğan "İzmir'den öyle bir ses verin ki 81 vilayetten duymayan kalmasın" demiş İzmir'den sadece Atatürk'ün sözleri duyulur.

Murat Kurum gerçek rakamı ağzından kaçırdı. Koca bir il nüfusu kadar can kaybediyoruz. Yaptıkları tek şey ölüm istatistiklerini saklamak.

319 bin konut yapacağınızı söylediniz 41 bin konut verdiniz. AKP'nin bir yalanı daha ortaya çıktı. İnsanlar hala çadırlarda. Yazıklar olsun sizin yalan siyasetinize.

Ayrıntılar geliyor...