CHP'de bir gizli toplantı daha mı? Eren Erdem iddiaları yanıtladı!

CHP'de bir gizli toplantı daha mı? Eren Erdem iddiaları yanıtladı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in partinin il başkanlığı binasında bazı partililerle "gizli" bir görüşme yaptığı iddia edildi. Erdem ise "Toplantı açık ve meşruydu" dedi.Eren Erdem’in CHP’nin...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in partinin il başkanlığı binasında bazı partililerle "gizli" bir görüşme yaptığı iddia edildi. Erdem ise "Toplantı açık ve meşruydu" dedi.

Eren Erdem’in CHP’nin İstanbul il başkanlığı binasında Canan Kaftancıoğlu, Emir Sarıgül, Çetin Çapan, Mehmet Ali Yüksel ve Ali Haydar Kahraman’la bir araya geldiği gündeme gelmişti.

Erdem, gizli bir görüşme olmadığını ancak ismi geçen CHP’liler dahil tüm partililer ile parti binasında "açık ve meşru biçimde teke tek görüştüğünü" söyledi. Erdem söz konusu toplantının olmadığını belirtti.

Diken'in haberine göre Erdem, "gizli" biçimde düzenlenen bir toplantı olmadığını söyledi.

Erdem, İstanbul’a gittiğinde görüşmeleri için CHP’nin İstanbul il binasını kullanmasının doğal olduğunu savundu. İsmi geçen CHP’lilerle açık biçimde görüştüğünü söyleyen Erdem, “Gizli görüşme diye lanse edilen bu görüşme yoktur. Ancak ismi geçenler dahil çok daha fazla partilimizle açık ve meşru biçimde parti binamızda teke tek görüşüyorum. Fikirlerini dinliyorum” dedi.