CHP'de değişim: Danışman ve başdanışmanların görevi sonlandırıldı

CHP'de değişim: Danışman ve başdanışmanların görevi sonlandırıldı
Cumhuriyet Halk Partisi'nde 4 Haziran 2023 tarihinden önce atanan tüm danışman ve başdanışmanların görevi sonlandırıldı.Partiden yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından,...

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 4 Haziran 2023 tarihinden önce atanan tüm danışman ve başdanışmanların görevi sonlandırıldı.

Partiden yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi Danışman ve Başdanışman olarak atanan tüm kişilerin, görevleri 14 Haziran 2023 tarihi itibari ile sonlandırılmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi adına yaptıkları çalışmalar için her birine ayrı ayrı teşekkür ederiz" denildi.

Görevi sonlandırılanlar arasında Tuncay Özkan, Erdoğan Toprak, Orhan Sarıbal, Ünal Çeviköz, Nuşerivan Elçi, Deniz Demir, Jeremy Rifkin ve Kılıçdaroğlu’na en yakın isimlerden MHP kökenli Rasim Bölücek'in de yer aldığı öğrenildi.

Görevi sonlandırılan isimlerin yerlerine yeni atamaların yapılacağı ifade edilirken kimi isimlerin yeniden atanabileceği kaydedildi.

TIKLAYIN: Örgütleri kendine bağlamıştı: Kılıçdaroğlu, Özkoç’a emanet etti