CHP'de kriz yaratan eski danışman Gökşen Anıl Ulukuş'tan Gökçe Gökçen'e: Atatürkçülüğü benden öğreneceksin

CHP'de kriz yaratan eski danışman Gökşen Anıl Ulukuş'tan Gökçe Gökçen'e: Atatürkçülüğü benden öğreneceksin
Gazete Pencere Haber MerkeziCHP içinde 'danışman' krizine yol açan isimlerden biri olan Zafer Parti kökenli Gökşen Anıl Ulukuş, CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen'e "Danışmanlar gelip de CHP'ye Atatürkçülük öğretmeye çalışıyor,...

Gazete Pencere Haber Merkezi

CHP içinde 'danışman' krizine yol açan isimlerden biri olan Zafer Parti kökenli Gökşen Anıl Ulukuş, CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen'e "Danışmanlar gelip de CHP'ye Atatürkçülük öğretmeye çalışıyor, ne haddine" sözlerine sosyal medya hesabından yanıt vererek "Evet, Atatürkçülüğü benden öğreneceksin Gökçe" yanıtını verdi.

Sözcü TV'de İpek Özbey'in konuğu olan CHP İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, isim vermeden CHP'de krize neden olan danışmanlarla ilgili "Bazı danışmanlar Atatürk'e genel başkanın kendisine dümdüz hakaret ediyor. Aynı danışmanlar ya da bambaşka partilerden gelmiş danışmanlar gelip de CHP'ye Atatürkçülük öğretmeye çalışıyor, ne haddine" diye konuştu.

Zafer Partisi'nin eski gençlik kolu olan Ayyıldız Hareketi'nin kurucu genel başkanı olarak görev yapan Gökşen Anıl Ulukuş, Gökçen'e Twitter (X) hesabından yanıt verdi.

Ulukuş, "Evet, Atatürkçülüğü benden öğreneceksin Gökçe. Genel Başkan Yardımcısı olduğun dönemde hiçbir şey dokunmadı, bana 'Atatürk filan diyor, ne haddine' diyerek mi kendini temizliyorsun? Beni bırak, İzmir halkının ve örgütünün sesi ol. Gerçi sen İzmir’e de balon gelmiştin. Boş ver" diye yazdı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olarak atanan Gökşen Anıl Ulukuş gelen tepkilerin ardından görevden alınmıştı.