CHP'li Tuncay Özkan, Teğmen Çelebi'ye çok sert çıktı: Saray soytarısı

CHP'li Tuncay Özkan, Teğmen Çelebi'ye çok sert çıktı: Saray soytarısı
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, AKP'li Mehmet Ali Çelebi'nin kendisine yönelik olarak "Cumhurbaşkanımız seçilmezse ben seçilsem de milletvekilliği yapmayacağım ve istifa edeceğim. Nefer olarak...

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, AKP'li Mehmet Ali Çelebi'nin kendisine yönelik olarak "Cumhurbaşkanımız seçilmezse ben seçilsem de milletvekilliği yapmayacağım ve istifa edeceğim. Nefer olarak mücadele edeceğim. Sen Sn. Kılıçdaroğlu seçilmezse vekillik koltuğumdan vazgeçerim diyebilir misin?" demesine karşılık Çelebiye sert çıkarak "rüzgar gülü ve saray soytarısı" diyerek cevap verdi.

Özkan Twitter üzerinden verdiği yanıtta "Dava dediği sarayda olmak. Adamlık da krala soytarılık. Kralın olmazsa yoksun değil mi? Seni rüzgar gülü seni. Utanma. Zalimin sofrasında gerine gerine otur. Çünkü İzmir seni halkın sofrasına oturtmayacak. Bizim yolumuz da yoldaşlığımız da belli. Eksiği tamamlarız aşk ile. Tek kalsak da Atatürk’ün sancağını indirmeyiz yere." dedi.

"ERDOĞAN SEÇİLMEZSE İSTİFA EDECEĞİM"

Tuncay Özkan'ın ifadelerine yanıt veren Çelebi, Twitter üzerinden paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

Tuncay Özkan sana meydan okuyorum! Ben dava adamıyım. Devletimizin ve milletimizin geleceğini Cumhurbaşkanımız  Erdoğan'ın yönetiminde görüyorum. Kendi kaderimi Cumhurbaşkanımızın kaderi ile birleştiriyorum. Cumhurbaşkanımız seçilmezse ben seçilsem de milletvekilliği yapmayacağım ve istifa edeceğim. Nefer olarak mücadele edeceğim. Sen Sn.Kılıçdaroğlu seçilmezse vekillik koltuğumdan vazgeçerim diyebilir misin? Kim dava kim koltuk adamı görelim!

Mehmet Ali Çelebi, CHP'den istifa edip bağımsız vekil olmuş, sonra Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'ne geçmişti. Sonra tekrar bağımsız milletvekilliğine dönen Çelebi, son olarak da AKP'ye geçmişti.