Cimbom zirveyi bırakmıyor: Galatasaray 3-1 Adana Demirspor

Cimbom zirveyi bırakmıyor: Galatasaray 3-1 Adana Demirspor
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım maç fazlasıyla liderliği alırken, evinde mağlup olmama serisini de 24 maça yükseltti.Trendyol Süper Lig'de heyecan devam...

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım maç fazlasıyla liderliği alırken, evinde mağlup olmama serisini de 24 maça yükseltti.

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Ligde 15. hafta maçında Galatasaray Rams Park'ta Yukatel Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılar rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada Galatasaray adına gol perdesini 22. dakikada Boey açtı. Ardından 29. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile Sarı Kırmızılılar skoru 2-0'a getirdi.

İcardi, kapanışı yatı

Maçın 45+4. dakikasında Yukatel Adana Demierspor'dan Niang penaltıdan skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu gollerle 2-1, Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelenin 2. yarısında ise 90+5. dakikada Icardi penaltıdan takımının 3. golünü kaydetti.

Aslan tekrar zirvede

Karşılaşmanın ardından Galatasaray 40 puanla ligde lider konumda yer alıyor. Yukatel Adana Demirspor ise 23 puanla 5. sırada bulunuyor.