Erdoğan Mersin Mitingi'nde konuştu: Herhalde sadece benim ülkemde vardır...

Erdoğan Mersin Mitingi'nde konuştu: Herhalde sadece benim ülkemde vardır...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin Mitingi'nde konuştu.AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Mitingi'nde konuştu. Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin tüm reaktörlerinin 2028 yılına kadar hizmete gireceğini...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin Mitingi'nde konuştu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Mitingi'nde konuştu. Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin tüm reaktörlerinin 2028 yılına kadar hizmete gireceğini ifade eden Erdoğan, muhalefeti yönettiği kentlere hizmet götürmemekle suçladı.

Muhalefetin yıllar yılı Türkiye'de iktidar olduğunu ancak hizmet yapmadığını öne süren Erdoğan, "Kendi kendileriyle uğraşarak seçim kazanmaya uğraşan muhalefet, herhalde sadece benim ülkemde vardır" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Kendi kendileriyle uğraşarak seçim kazanmaya uğraşan muhalefet, herhalde sadece benim ülkemde vardır"

Kendi aralarında demlenmekten başka işe vakit kalmıyor. Mersin'e bakmak, Mersin'i anlamak için bırakın iradeyi, niyet sahibi bile değiller. Dünyada rakipleriyle değil, kendi kendilerine uğraşarak seçim kazanmaya uğraşan muhalefet herhalde sadece benim ülkemde var.

Siz bakmayın arada bir atıp tuttuklarına, aslı astarı olmayan sözler verdiklerine. Emin olun hepsi yalan, hepsi hikaye... Geçtiğimiz seçimlerde hesapsız, kitapsız vaatlerle iş başına gelenleri hatırlayın. Söyleyin verdikleri sözlerden hangisi hayata geçirdiler?

"Akkuyu Nükleer Güç Santrali 2028'e kadar hizmete girecek"

Akkuyu Nükleer Güç Santralimizin yapımı devam ediyor. Santralimizin tüm reaktörleri 2028'e kadar hizmete girecek.

Türkiye bizim iktidarlarımız devrinde, Cumhuriyet tarihimizin en kritik sınamalarından geçmiştir. Bu dönüm noktalarını başarıyla geride bırakarak sürekli daha büyük hedeflere yöneldik. Savunma sanayinde yüzde 20'lerden aldık yüzde 80'lere çıkardık. Nereden nereye?

"Götürdüler de götürdüler"

Bunlar niye yapamadı bunu? Yıllar yılı bu ülkede iktidar oldular niye yapamadılar? Götürdüler. İstanbul'da götürdüler, Ankara'da götürdüler, Mersin'de götürdüler, götürdüler de götürdüler. Ben diyorum ki gelin 31 Mart akşamı bunlara güzel bir ders verelim.