Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı: “Derin bir teessürle öğrendim”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı: “Derin bir teessürle öğrendim”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden Başdanışmanı ve Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut için sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Erdoğan, “Mekânı cennet olsun” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun süredir kanser tedavisi gören ve bu sabah yaşamını yitiren Yiğit Bulut için kişisel sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Erdoğan, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarımızdan, Ekonomi Politikaları Kurulu üyemiz, değerli mesai arkadaşım Yiğit Bulut’un vefat ettiğini derin bir teessürle öğrendim.
Yiğit Bey’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum.
Mekânı cennet olsun.”

Yiğit Bulut, medya kariyerinin ardından 2013’te Başbakanlık Başdanışmanı olarak kamu görevine başlamış, 2014'te Cumhurbaşkanlığı’na geçiş yapmıştı. 2018'den bu yana Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi olarak görev yapıyordu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar