Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ'ın iddiasına yanıtını aktardı

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ'ın iddiasına yanıtını aktardı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ'ın iddialarına ilişkin "Kesinlikle bunlar doğru değil" dediğini aktardı.Gelecek Partisi Genel Başkanı...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ'ın iddialarına ilişkin "Kesinlikle bunlar doğru değil" dediğini aktardı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirterek, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bakanlık iddiasını yalanladığını söyledi.

Karar TV'de dün açıklamalarda bulunan Ahmet Davutoğlu, Ümit Özdağ'ın iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

T24'e konuşan Özdağ, "Söz vermek değil, yazılı mutabakatımız var. Biz İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlık ve Millî İstihbarat Teşkilâtı konusunda Kemal Bey'le mutabık kaldık" demişti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirten Davutoğlu, Özdağ'ın iddialarını sorduğunu belirtti.

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini şöyle aktardı: "Bu iddiaların söz konusu olmadığını, üç bakanlık değil tek bir bakanlık üzerinde konuşulduğu ve bu bakanlığın ne olacağının belli olmadığını söyledi. 'Kesinlikle bunlar doğru değil' dedi."