Depremde eşini ve çocuğunu kaybeden AKP'li depremin yıldönümünde yeniden evlendi

Depremde eşini ve çocuğunu kaybeden AKP'li depremin yıldönümünde yeniden evlendi
Kahramanmaraş merkezli depremlerde eşini ve bir çocuğunu kaybeden AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, bir yıl sonra yeniden nikah masasına oturdu. Bu durum sosyal medyada tepki topladı6 Şubat 2023'te on bir ilde yıkıma yol açan...
Kahramanmaraş merkezli depremlerde eşini ve bir çocuğunu kaybeden AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, bir yıl sonra yeniden nikah masasına oturdu. Bu durum sosyal medyada tepki topladı

6 Şubat 2023'te on bir ilde yıkıma yol açan deprem felaketinde eşi Aylin Dilbaz Çetin ve eczacılık öğrencisi oğlu Mehmet Fevzi Çetin'i kaybeden AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, dün itibariyle avukat Naz Aydoğan'la hayatını birleştirdi. Çiftin şatafatlı nikah töreninden gelen görüntüler, sosyal medyada dikkat çekti.

Çetin'in gelinin yatak odasından da fotoğraf paylaşması tartışma konusu oldu.

Çiftin nikah törenine katılan isimler de şöyle:

AKP Teşkilat Başkanı, Erkan Kandemir, AKP Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Kilis Valisi Tahir Şahin, Enerji Tabi Kaynakları Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, AKParti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Derya Bakbak, Ali Şahin, Mesut Bozatlı, CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın, GİBTÜ Rektörü Şehmus Demir, eski milletvekilleri Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer.

Enkazdan çıkarılmıştı

Çetin, eylül ayında kendisini enkazdan kurtaran itfaiye personeliyle bir araya gelmiş ve "6 Şubat depremlerinde göstermiş olduğunuz çaba, gayret ve özveri inkar edilemez. Keza itfaiye ekiplerimizin canla başla çalışmaları neticesinde enkazdan kurtulabildim ve bugün burada sizlere teşekkür edebiliyorum" ifadelerini kullanmıştı.