Depremden hemen sonra Kahramanmaraş'ı ziyaret eden İmamoğlu'na 'İngiliz uşağı' diyen AKP'li vekil tekrar gündeme geldi

Depremden hemen sonra Kahramanmaraş'ı ziyaret eden İmamoğlu'na 'İngiliz uşağı' diyen AKP'li vekil tekrar gündeme geldi
Depremden hemen sonra Kahramanmaraş’ı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik “Ne geziyorsun burada İngiliz uşağı” diyen AKP'li vekilin görüntüleri tekrar paylaşılmaya başlandıKahramanmaraş merkezli depremlerin...
Depremden hemen sonra Kahramanmaraş’ı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik “Ne geziyorsun burada İngiliz uşağı” diyen AKP'li vekilin görüntüleri tekrar paylaşılmaya başlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin üstünden bir yıl geçti. Bugün tüm Türkiye’de depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anılırken geçtiğimiz sene deprem sonrası yaşanan ve tepki toplayan olaylar ise sosyal medyada tekrar gündeme getiriliyor.

Depremden hemen sonra Kahramanmaraş’ı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik “Ne geziyorsun burada İngiliz uşağı” diyen AKP eski Milletvekili Nursel Kocabaş’ın görüntüleri tekrar paylaşılmaya başlandı.

Kocabaş, İmamoğlu’nun ziyaretini sürdürdüğü anda önüne çıkarak “Şov yapıyor gitsene İstanbul’a diye” bağırmış bu durum tepki toplamıştı.