Destici, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterenleri eleştirdi: Sizin hiç mi kabahatiniz yok?

Destici, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterenleri eleştirdi: Sizin hiç mi kabahatiniz yok?
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile gizli protokol imzaladığını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik, "HDP...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile gizli protokol imzaladığını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik, "HDP (Yeşil Sol) ve Tip’e, uzantılarına neler verdiler acaba?" diye sordu.

Destici, daha önce sorduğu "HDP neden Mansur Yavaş'a destek vermiyor da size destek veriyor" sorusunu bir video ile hatırlatarak, "Millet ittifakından yüreği olan birisi varsa çıksın ve konuşsun" dedi.

BBP Lideri, Kılıçdaroğu'nu eleştiren Millet İttifakı siyasetçilerini de hedef aldı. Destici'nin sosyal medyada paylaştığı mesaj şöyle:

"%2 oya 3 bakanlık ve MİT müsteşarlığı verenler %10 oyu olan hdp (yeşil sol) ve Tip’e, uzantılarına neler verdiler acaba? Millet ittifakından yüreği olan birisi varsa çıksın ve konuşsun. Biz bunları seçim öncesi söylediğimizde en hafifi ile bize yok böyle şeyler diyenler sizden de açıklamalar geliyor. Lâkin sadece Kılıçdaroğlu’nu itham ediyorsunuz. Peki sizin hiç mi vebaliniz yok?"

Öte yandan, Yeşil Sol Parti Milletvekili Sezai Temelli, bugün yaptığı açıklamada, partisinin Kılıçdaroğlu ile böyle bir gizli anlaşma yapmadığını ifade etti.

TIKLAYIN: Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasında imzalanan gizli protokole Yeşil Sol Parti’den ilk yorum: Kimsenin içine sindirebileceği bir tablo değil

TIKLAYIN: İYİ Partili Çömez’in Kılıçdaroğlu’na sert sözlerine Ümit Özdağ’dan yanıt: Erdoğan’ın eski özel kalem müdürü…

TIKLAYIN: İYİ Partili Yılmaz: Kılıçdaroğlu’nun adaylığına engel olamadığım için milletimizden özür diliyorum

TIKLAYIN: Serkan Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na çok ağır eleştiri: İyi ki olmamış!