Diyarbakır'da otobüs terminalinde seçmen yoğunluğu

Diyarbakır'da otobüs terminalinde seçmen yoğunluğu
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve 13. Cumhurbaşkanı Seçimi dün gerçekleştirildi. 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Diyarbakır’da, oy kullanmak için şehre dönen vatandaşlar...

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve 13. Cumhurbaşkanı Seçimi dün gerçekleştirildi. 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Diyarbakır’da, oy kullanmak için şehre dönen vatandaşlar Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yoğunluk oluştu.

Otobüs firması işletme müdürü Kendal Kaymaz, ellerindeki verilere göre biletli yolcu sayısının 2 bini geçtiğini söyledi.

"DİĞER SEÇİMLERE GÖRE YOĞUN BİR KATILIM OLDU"

Otobüs firması işletme müdürü Kendal Kaymaz, seçim öncesin yoğunluğun başladığını ifade ederek, "Bölgemize gelen insan sayısı fazlaydı. Biz zaten Türkiye'nin 7 bölgesine hizmet veriyoruz. Seçimden önce başlayan yoğunluk, şu anda da devam ediyor. Elimizdeki verilere göre biletli yolcu sayımız 2 bini geçti. Diğer seçimlere göre baya katılım oldu. Yolcu rezervasyonlarımız arttı. Şu anda gidişler de başladı" dedi. (DHA)