DSP de sırada

DSP de sırada
Seçim tarihinin resmen ilan edilmesiyle AKP ittifak görüşmelerine hız verdi. AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih...

Seçim tarihinin resmen ilan edilmesiyle AKP ittifak görüşmelerine hız verdi. AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ziyaret ederek Cumhur İttifakı’na katılmaya davet etti. Fatih Erbakan “Yetkili kurullarımızda teklifi değerlendireceğiz. Kendilerine de en kısa zamanda cevap vereceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’la görüşeceği belirtildi. Aksakal, “Cumhur İttifakı’ndan bir teklif gelirse kabul eder misiniz?” sorusuna “Bunu tabii ki değerlendiririz” yanıtını vermişti. Aksakal, katıldığı bir canlı yayında seçimlerde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenen Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemeyeceklerini açıklamıştı.