Dutlulu, Salihli'de selden etkilenenleri ziyaret etti: Vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Salihli’de sel felaketinden etkilenen vatandaşları ziyaret etti. Dutlulu, afetzedelere 700 bin liralık nakdi yardım ve beyaz eşya desteği sağlandığını açıkladı.

Dutlulu, Salihli'de selden etkilenenleri ziyaret etti: Vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız

GAZETE PENCERE – Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, geçtiğimiz hafta Salihli’de yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi. Evlerinde ziyaret ettiği afetzedelere geçmiş olsun dileklerini ileten Dutlulu, belediyenin afetin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

“VATANDAŞLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Genel Sekreter Burak Deste, MASKİ Genel Müdürü Ali Kılıç ve daire başkanlarıyla birlikte selden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulunan Dutlulu, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Sel felaketinin ardından ekiplerin ilk andan itibaren sahada olduğunu belirten Dutlulu, “Zor zamanlarında hemşehrilerimizi yalnız bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.

4

700 BİN LİRALIK DESTEK

Afetzedelerin mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Dutlulu, selden etkilenen vatandaşlara toplam 700 bin lira nakdi yardımın yanı sıra beyaz eşya desteği sağlandığını açıkladı.

6

AŞURE İKRAMI VE PAZAR ZİYARETİ

Salihli programı kapsamında belediye tarafından düzenlenen aşure etkinliğine de katılan Başkan Dutlulu, vatandaşlara aşure ikram etti. Daha sonra pazar yerini ziyaret eden Dutlulu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi.

22

“İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ”

İlçe ziyaretlerine önem verdiklerini belirten Dutlulu, hizmetlerin daha etkin yürütülmesi için vatandaşlarla doğrudan iletişimi sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar