Ebrar Karakurt’u AKP’li Mücahit Birinci de hedef aldı: Bir oyum olsa milli takımdan çıkarılması noktasında kullanırdım

Ebrar Karakurt’u AKP’li Mücahit Birinci de hedef aldı: Bir oyum olsa milli takımdan çıkarılması noktasında kullanırdım
A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’un, final başarısı sonrası paylaşımlarını hedef alan Abdülhamit Denge isimli Twitter (X) kullanıcısının “Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz”...

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’un, final başarısı sonrası paylaşımlarını hedef alan Abdülhamit Denge isimli Twitter (X) kullanıcısının “Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz” sözlerine “Boş yapma Abdülhamit” yanıtı veren Karakurt’u AKP’li isimler de hedef aldı.

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Twitter (X) hesabından “Cinsiyetsiz yaşam tarzını Milli Takım üzerinden toplumun gözüne sokuyor. Bir oyum olsa idi, şahsın milli takımdan çıkarılması noktasında oy kullanırdım” diye yazdı.

Birinci’nin paylaşımı şöyle:

“Cinsiyetsiz yaşam tarzını Milli Takım üzerinden toplumun gözüne sokan, bunu misyon edinen bir voleybolcuyu, her milli başarı sonrası, milli takımın başarısına çöken tavırları, dikkati ‘ben merkezli’ şekilde üzerine çekme çabası nedeniyle eleştirdiğimizde, cinsiyetsiz vakıf ve derneklerin sosyal medya aparatları koro halinde, örgütlü şekilde hakaretler ediyor.

Demek ki burada bir misyon ve örgütlü hareket var.

Bu şahsın milli başarılarımıza gölge düşürmesinden usandık. Bir oyum olsa idi, şahsın milli takımdan çıkarılması noktasında kullanırdım."

Süheyb Öğüt’ün kardeşi Selman Öğüt de şöyle yazdı:

"Belirli lobilerin verdiği gazla kahraman olayım derken kendini hedef haline getirmek akıl işi değil.

Bu millet hoşgörülüdür. Ancak kendi değerlerini ve bir de ceddini aşağılayanlara gerek cevabı verir.

Bu şahsın milli başarılarımıza gölge düşürmesinden usandık. Bir oyum olsa idi, şahsın milli takımdan çıkarılması noktasında kullanırdım.

a maili kimin attığı faili meçhul."