Ebrar Sitesi önünde saatler 04.17'de durdu: Sesimi duyan var mı?

Ebrar Sitesi önünde saatler 04.17'de durdu: Sesimi duyan var mı?
Kahramanmaraş'ta yıkılan Ebrar Sitesi'nde hayatını kaybedenler için anma etkinliği düzenlendi. Kahramanmaraş'ta geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde Ebrar sitesinde hayatını kaybedenler için enkazın...
Kahramanmaraş'ta yıkılan Ebrar Sitesi'nde hayatını kaybedenler için anma etkinliği düzenlendi. 

Kahramanmaraş'ta geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde Ebrar sitesinde hayatını kaybedenler için enkazın bulunduğu alanda anma etkinliği düzenlendi. Saatler 04.17'yi gösterdiğinde sirenler çaldı, hep birlikte 'sesimi duyan var mı?' diye seslenilirken, yakınlarını kaybeden depremzedeler duygulandı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde geçen yıl 6 Şubat'ta saat 04.17'de 7,7, Elbistan ilçesinde ise saat 13.24'te ise 7,6 büyüklüğünde depremler büyük yıkıma yol açtı. Art arda yaşanan depremlerin etkilediği 11 ilde toplam 53 bin 537 kişi yaşamını yitirirken 107 binden fazla kişi de yaralandı. Depremin yıl dönümünde Kahramanmaraş merkezde yıkılan Ebrar Sitesinde hayatını kaybedenler için binanın bulunduğu alanda anma etkinliği düzenlendi. Anma programında hayatını kaybedenler için dualar okundu. Saatler 04.17'yi gösterdiğinde depremin yıl dönümünde sirenler çalındı. Kalabalık grup 'sesimi duyan var mı?' diye seslendi. Duygu yüklü anların yaşandığı etkinlikte yakınlarını kaybedenler gözyaşı döktü.