Ekrem İmamoğlu: 90 bin çalışanımıza terörist dediler

Ekrem İmamoğlu: 90 bin çalışanımıza terörist dediler
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Yalova'da düzenlenen mitingde konuştu. İmamoğlu, "Bizi didik didik ediyorlar. Seçimde "çaldılar" dediler. Bir tane...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Yalova'da düzenlenen mitingde konuştu. İmamoğlu, "Bizi didik didik ediyorlar. Seçimde "çaldılar" dediler. Bir tane hırsız bulabildiniz mi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına terörist dediler. Bu kardeşiniz 90 bin insanla beraber çalışıyor. 90 bin çalışanımıza terörist dediler" dedi.

İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"90 BİN ÇALIŞANIMIZA TERÖRİST DEDİLER"

"4 yıldır İstanbul'da görev yapıyoruz. Bizi didik didik ediyorlar. Bize mercekle bakıyorlar. Durduk yerde fırtına koparıyorlar. Seçimde 'çaldılar' dediler. Bir tane hırsız bulabildiniz mi? Tek bir usulsüzlüğümüzü bulamadıkları halde seçimi çalmaya kalktılar. Millet demokrasi tokadı attı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına terörist dediler. Bu kardeşiniz 90 bin insanla beraber çalışıyor. 90 bin çalışanımıza terörist dediler. Bizim olduğumuz yerde yolsuzluk, usulsüzlük olmaz. Bizimle uğraşıyorlar. Bizim olduğumuz yerde iş olur, icraat olur, çözüm olur."

"SORUŞTURMA BAŞLATIYORUZ, İÇİŞLERİ BAKANI ELİMİZDEN ALIYOR"

"Yeşil alan imarlı yerde bir akıllı kalkıyor, orayı 25 milyon liraya satın alıyor. 25 milyon liraya satın aldığı yeri yakın bir zaman diliminde imar çıkararak belediyeye 450 milyon liraya satıyor. 4-5 günde imar çıkarılıp satılan bu yerden milletin parasıyla birileri zengin ediliyor. Burasıyla ilgili soruşturma yapıyoruz. Soruşturmayı başlatıyoruz, ülkenin İçişleri Bakanı dosyayı elimizden alıyor. 'Sen bu dosyayı soruşturamazsın, ben bunu Bakanlıkta soruşturacağım' diyor. 3 senedir hala soruşturacaklar. Bunu söyleyen akıl bana milliyetçilikten bahsedecek öyle mi? Sen, benim evladımın kuruşlarıyla, liralarıyla kendi cenahında gelir elde eden insanların sorgulanmasını engelleyeceksin ve sözüm ona bu milli olacak, bize de gayri milli diyecek. Hadi oradan. Bu aklı göndereceğiz. O terbiyeli, o liyakatli yönetim aklı nasıl ki Ankara'ya, İstanbul'a yayıldı, 14 Mayıs'tan sonra o aklı Yalova'da göreceğiz."