Ekrem İmamoğlu, 15 Mayıs'ı tarif etti: Mis gibi…

Ekrem İmamoğlu, 15 Mayıs'ı tarif etti: Mis gibi…
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, İzmir'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada 15 Mayıs'ı tarif etti. İmamoğlu, "Oy patlaması bekliyoruz....

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, İzmir'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada 15 Mayıs'ı tarif etti. İmamoğlu, "Oy patlaması bekliyoruz. 15 Mayıs sabahı içinize çekiyorsunuz mis gibi demokrasi, liyakat, kadınlara özgürlük, hak, hukuk, adalet..." dedi.

İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Ekonomi rahatlasın, mutfaktaki yangın sönsün, gençleri yeniden üretim ve geleceğin teknolojileri ile buluşsun. Bunun için çalışacağız. Ortak akıl iş başına geliyor, hazır ol İzmir.

"KAZANIYORUZ, AKLINIZDAN ÇIKARMAYIN"

Bu güzel kentin bizi cumhuriyetle buluşturdu. Sizler bu ışığı taşıyan insanlarsınız. Demogojik cümlelere aldanmayın; millet ittifakının güçlü kadroları arkasındaki toplumsal güç 86 milyon insanımız için seçim kazanacak. 86 milyon insanımız kazanıyor, kazanıyoruz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

"MUHTEŞEM BİR DÖNEM"

Demokrasi aşığı milletimize güveniyoruz. Mustafa Kemal Atatürk hem Cumhuriyeti hem de milletin meclisini emanet etti. Millet İttifakı tamda cumhuriyetin yolunu takip ediyor. Bu yol, 2. yüzyılın başında muhteşem bir dönem vaat ediyor.

"KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

O birleştirici gücü ortaya koyan ve demokrasi kazanımlarının teminatı olan ve 15 Mayıs sabahı 13. Cumhurbaşkanımız olacak Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyoruz.

"HADİ ORADAN BE"

Seçimi onlar kazanırsa millet iradesiymiş biz kazanırsak darbeymiş. Hadi oradan be, hadi oradan. Bunu aklınızdan çıkarmayın, kazanıyoruz. Ben her şeyin hakimiyim diyen aklın sahibi tıpış tıpış kaybediyor, evine gidiyor.

"OSMANLI TOKADI ATTILAR"

Usulsüzlüklere nasıl başvurduklarını İstanbul'dan hatırlıyorsunuz. Bir sandığa 4 oy atılmış birini geçersiz saydılar. 13 bin oyu yeterli görmeyen akla 806 bin oyluk Osmanlı tokadı attılar. Kazanıyoruz, 86 milyon kazanıyor.…

"OY PATLAMASI BEKLİYORUZ"

Oy patlaması bekliyoruz. 15 Mayıs sabahı içinize çekiyorsunuz mis gibi demokrasi, liyakat, kadınlara özgürlük, hak, hukuk, adalet...