Ekrem İmamoğlu ile Dursun Özbek bir araya geldi

Ekrem İmamoğlu ile Dursun Özbek bir araya geldi
Ekrem İmamoğlu, Dursun Özbek'i ziyaret etti.İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etti.Başkanlar, ziyaretin ardından basın açıklaması düzenledi.Dursun Özbek'e, AKP'nin İBB adayı Murat Kurum...
Ekrem İmamoğlu, Dursun Özbek'i ziyaret etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etti.

Başkanlar, ziyaretin ardından basın açıklaması düzenledi.

Dursun Özbek'e, AKP'nin İBB adayı Murat Kurum hakkında "Murat Kurum İstanbul için bir şans" sözleri gazeteciler tarafından hatırlatıldı.

Özbek, konuya ilişin şu yanıtta bulundu:

"Sayın başkanın ziyaretiyle ilgili konuşmamda da ifade ettim. Benim başkan olduğum dönemde yaklaşık 1,5 seneyi aşkın süredir son derece güzel ilişkiler içinde Galatasaray'ın projeleriyle ilgili verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ettim. Şimdi Galatasaray'ın görüşleri bu yöndedir.

Dursun Özbek, Murat Kurum ile olan fotoğrafında Kurum'un yaptığı harekete ilişkin de açıklamada bulundu. Özbek şunları söyledi:

Dolayısıyla fotoğrafla ilgili sayın başkanın davetine de gittim, oradaydım. Gayri ihtiyari bir hareket. Benim orada ifade edeceğim bir hareket yok."

Toplantı sonrası İmamoğlu'nun Fenerbahçe ziyareti sırasında söylediği, "On defa bana sarı-lacivert kravat gelecek diye bekledik gelmedi valla" sözüne atıfta bulunan Özbek, "Kravatı söylemedin" dedi.