Ekrem İmamoğlu, Kızılay'a kan bağışladı

Ekrem İmamoğlu, Kızılay'a kan bağışladı
Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde kan bağışı çağrısı yapan Kızılay'a kan bağışı yaptı. Depremlerde çadır sattığı...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde kan bağışı çağrısı yapan Kızılay'a kan bağışı yaptı.

Depremlerde çadır sattığı gerekçesiyle tepkileri üzerine toplayan Kızılay, kan bağışlarının azaldığını ve stokların eridiğini duyurmuş, vatandaşları bağış yapmaya çağırmıştı. İmamoğlu da bu çağrıya, "Ne yazık ki bu asil kurum, başındaki zat ve ona bu görevi layık gören zihniyet yüzünden zor durumda" diyerek destek vermişti.

"HERKES KAN VERSİN, KIZILAY BİZİM"

Kızılay'a kan bağışı yaptığı anları paylaşan İmamoğlu, "Kan her zaman hayat kurtarır gerçeği üzerinden herkesi kan vermeye davet ediyoruz tabii ki. Her ne olursa olsun Kızılay, kan stoğu olmadan olmaz. Memleketimizin hastalarının ihtiyaçları var. Lütfen herkes kan versin. Ben de bu akşam Sultanahmet Meydanı’nda, tam da ezan okunurken güzel oldu. Bir de sağlık bir durum da aynı zamanda. Kan veren insanlar için de faydası var. Kızılay’ı asla yalnız bırakamayız. Kızılay bizim, hepimizin. Milletçe" şeklinde konuştu.