Ekrem İmamoğlu’ndan sandık çağrısı: Milletimizi mutlaka eksiksiz oy kullanmaya davet ediyoruz

Ekrem İmamoğlu’ndan sandık çağrısı: Milletimizi mutlaka eksiksiz oy kullanmaya davet ediyoruz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu vatandaşlara oy kullanma çağrısında bulunarak, “Milletimizi mutlaka eksiksiz oy kullanmaya davet ediyoruz” dedi.  Gazete Pencere Haber Merkezi İstanbul Büyükşehir...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu vatandaşlara oy kullanma çağrısında bulunarak, “Milletimizi mutlaka eksiksiz oy kullanmaya davet ediyoruz” dedi.  

Gazete Pencere Haber Merkezi 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu, ailesiyle birlikte oy kullanmaya gidiyor. Oy kullanma işleminin öncesinde videolu mesaj yayınlayan İmamoğlu, tüm vatandaşlara oy kullanma çağrısında bulundu.

İmamoğlu, bugünün Türkiye ve İstanbul için önemli bir gün olduğunu dile getirerek ”İstanbul'umuz ve ülkemiz için önemli bir gün, tarihi bir gün. Oy hakkını herkesin kullanması gerektiği bir gün. Ve bugün hanemizde oy hakkı olanlarla oyumuzu kullanmaya gidiyoruz. En kutsal hak, inşallah bugün sorunsuz, problemsiz bir demokrasi şölenine dönüşen bir seçim günü yaşarız İstanbulumuzda. Şehrimiz için, bütün ilçelerimiz için, ülkemiz için en hayırlısı olsun. Milletimizi mutlaka eksiksiz oy kullanmaya davet ediyorum. Bizim evimizde dört oy var. Dört oy, oy kullanmaya gidiyoruz. Her hane eksiksiz oyunu kullanmaya gitsin. Hayırlı olsun oylarınız. dedi.