İmamoğlu'nun 1 Mayıs'ta biber gazı yediği görüntüler yeniden gündem oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, 2013 yılının 1 Mayıs eyleminde, biber gazı yediği görüntüler yeniden gündem oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2013 yılının 1 Mayıs eyleminde biber gazı yediği görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, İmamoğlu'nun CHP Beylikdüzü teşkilatı ile yürüdüğü ve yürüyüş esnasında polisin müdahalesiyle karşılaştığı görülüyor.

2013 yılında CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan İmamoğlu, 1 yıl sonra Beylikdüzü Belediye Başkanı oldu.

İmamoğlu'nun 1 Mayıs'ta Beşiktaş'tan Taksim'e çıkmak isteyen gruplar arasında yer alan CHP Beylikdüzü teşkilatının en önünde yürüdüğü görülüyor.

İmamoğlu'nun "Emperyalizme köle olmayacağız" pankartının önünde yer alması ve sloganlara eşlik etmesi dikkat çekti.

Öte yandan İmamoğlu bugün İSKİ Avrupa Yakası İçme Suyu Yatırımları töreninde yaptığı açıklamada, ''Yarın işçinin ve emekçinin bayramı biz bu bayramı çok önemsiyoruz bayram tabii ki aynı zamanda bizim dertlenme günümüz, işçimizin emekçimizin derdine dertleneceğiz ve çözüm bulma konusunda bize düşen payıyla en üstün sorumluluğu üzerimize alacağız. Ama ülkemizde biliyoruz ki ne yazık ki işçinin emekçinin özellikle emeklinin derdi büyük. Biz dayanışmayı özellikle bizim özellikle emekli büyüklerimizin ama aynı zamanda toplumun her kesiminin yanından olacak şekilde bu yatırımların yanı sıra artırmayı da o insanlarımızın yanında olacağız. Sendikasız çalışan kalmasın. Biz sendikalı çalışan sayısını iki katına çıkardık" ifadelerini kullandı.