Emekli Amiral Türker Ertürk’e soruşturma
Emekli Amiral Türker Ertürk’ün sosyal medya hesabından paylaşılan video içeriklerinde yer alan ifadeler gerekçesiyle resen soruşturma başlatıldı.
Yayınlanma:
GAZETE PENCERE - Emekli Amiral Türker Ertürk hakkında sosyal medya hesabından paylaştığı video içeriklerinde yer alan ifadeleri gerekçesiyle resen soruşturma başlatıldı.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türker Ertürk hakkında açılan soruşturmaya gerekçe olan ifadeler şöyle:
"Bakın artık iktidar değişecek. Ama acılı ama acısız, iktidar değişecek. Onun için herkes aklını başına devşirmeli. Siz de, ben de... Tabii ki herkes de... Onun için Yüksek Seçim Kurulu'nun vicdanlarına ve hukuka göre karar vermelerini bekliyoruz. Yoksa ileride müşkülat yaşarız ülkece diye düşünüyorum."
Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar