Emekliden Hamza Dağ’a sitem : Erdoğan sayesinde işimiz bozuk

Emekliden Hamza Dağ’a sitem : Erdoğan sayesinde işimiz bozuk
AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'a bir emekli, "Erdoğan sayesinde işimiz bozuk, emekliyiz ölüyoruz" diyerek sitem etti. Dağ'ın yanıtı ise "O kadar şey yaptı, bunu da yapar. Yerel seçime gidiyoruz artık"...
AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'a bir emekli, "Erdoğan sayesinde işimiz bozuk, emekliyiz ölüyoruz" diyerek sitem etti. Dağ'ın yanıtı ise "O kadar şey yaptı, bunu da yapar. Yerel seçime gidiyoruz artık" oldu.

AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Menemen'de esnafı ziyaret etti. Bu sırada İzmirlilerle "Nasılsınız?" diye soran Dağ'a bir kişi, "Erdoğan sayesinde işimiz bozuk" yanıtını verdi. Dağ da "Niye, ne oldu, ne yaptı?" diye sordu. Vatandaş da "Emekliyiz ölüyoruz, ne olacak" diye sitem etti. Dağ da "Yapar onu da be" dedi.

'Neyse, sen bak işine'

Artı Gerçek'te yer alan habere göre, Emeklinin, "Yapar, yapar" demesi üzerine AKP'nin İzmir adayı Dağ, "Onu da yapar, ne olacak. O kadar şey yaptı, bunu da yapar. Yerel seçime gidiyoruz artık yani. Aydın'dan (Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan) memnun değil misiniz? Erdoğan'dan şeyde.. Neyse hadi bakalım. Sen bak işine" diyerek emeklinin omzuna dokundu.