Emre Belözoğlu, Hakem Meler'in iddialarına yanıt verdi

Emre Belözoğlu, Hakem Meler'in iddialarına yanıt verdi
Hürriyet'e konuşan Halil Umut Meler, Ankaragücü - Rizespor'da uğradığı saldırıya ilişkin olarak "Emre Belözoğlu provoke" etti şeklinde iddiada bulunmuştu. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu o iddiaya ilişkin konuştu.Ankaragücü...

Hürriyet'e konuşan Halil Umut Meler, Ankaragücü - Rizespor'da uğradığı saldırıya ilişkin olarak "Emre Belözoğlu provoke" etti şeklinde iddiada bulunmuştu. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu o iddiaya ilişkin konuştu.

Ankaragücü - Rizespor maçında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindeki kişilerin saldırısına uğrayan Halil Umut Meler, o gün yaşananları Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan'a anlatmıştı.

"Kendisine sarıldım ve özür diledim, kendisi de bana teşekkür etti"

Meler, saldırıya ilişkin olarak "Emre Belözoğlu" provoke etti demişti. Emre Belözoğlu o iddialara yanıt verdi. Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'na konuşan Belözoğlu; olayın ardından sahaya çıkıp Meler'e sarıldığını ve kendisinden yaşananlardan dolayı özür dilediğini ifade etti. Belözoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

“Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim. Daha sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemiyle konuştum. Yardımcı hakemi de bana ‘Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz. Yerde vuranlara da bağırarak, nerede sizin delikanlılığınız, diye tepki gösterdiniz. Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım."