Erdoğan: Artık ne yaptılarsa bir adayı geri çekilmeye mecbur bıraktılar

Erdoğan: Artık ne yaptılarsa bir adayı geri çekilmeye mecbur bıraktılar
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da katıldığı mitingde konuşuyor. Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinden muhalefeti sorumlu tutan Erdoğan, "Artık ne yaptılarsa bir adayı geri çekilmeye...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da katıldığı mitingde konuşuyor. Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinden muhalefeti sorumlu tutan Erdoğan, "Artık ne yaptılarsa bir adayı geri çekilmeye mecbur bıraktılar" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

MELİH GÖKÇEK'E ÖVGÜ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ne yaptı Allah aşkına geldiği günden bu yana? Biz geldiğimizde Ankara'da büyükçe bir havalimanı yoktu. Mevcut havalimanını biz yaptık. Havalimanından şehre yolu Melih Bey yaptı. Bunlar ne dedi? Otobüs ücretlerini bedava yapacağız. Traktör vereceğiz çiftçilere dediler. Bunlar oldu mu? Bunların başındaki yalancı. Üzüm üzüme bakarak kararıyor. Benim milletim bunları inşallah yapmayacak ve pazar günü gereğini yapacak.

Sincan'a devlet hastanesi yaptık. İnsanımızın sağlığı bizim için çok çok önemli. yola çıkarken önce eğitim sağlık adalet emniyet ulaşım enerji tarım dış Politika dedik. Bütün bunlarda adım attık ve atıyoruz. Yanıbaşınızdan yüksek hızlı tren geçiyor. Bunlar var mıydı? Biz yaparız.

"FETÖ YÖNTEMLERİ İŞ BAŞINDA"

Bay Bay Kemal neyle geldi; kasetle geldi. Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı. Nasıl bıraktı? Herhalde o da şöyle, yarın bilemediniz cumartesi günü ortaya çıkar. Çünkü bunların bütün işi fırıldak.

Dün kasetle genel başkanlık koltuğuna getirilenler bugün de yine aynı yöntemle Cumhurbaşkanlığına atanmaya çalışıyor. İşte gördünüz artık ne yaptılarsa bir adayı geri çekilmeye mecbur bıraktılar. Anlaşılan o ki FETÖ yöntemleri yine iş başında. Ülkemizde siyasetin seviyesinin bu kadar düşürülmesine gönlüm razı değil. Bay bay Kemal sen kasetle geldin bunu biliyoruz. Ama bu defa benim milletim seni kasetle bir yere getirmeyecek.

DESTEK İSTEDİ

Ankara'ya cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmak yakışır mı? 21 yılda kurduğumuz güçlü altyapının üzerinde Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek yakışır mı? Yarım kalan işleri tamamlamak için yola çıkanlara yoldaş olmak yakışır mı? Şahlanış döneminin öncülüğünü yapmak yakışır mı? Cumhur İttifakı'yla birlikte olmak, bu kardeşinin yanında olmak yakışır mı? Destek bekliyoruz.