Erdoğan, CHP’li belediyeleri hedef aldı: Bizde ‘Oy yoksa hizmet de yok’ diye milleti açık açık tehdit etmek olmaz

Erdoğan, CHP’li belediyeleri hedef aldı: Bizde ‘Oy yoksa hizmet de yok’ diye milleti açık açık tehdit etmek olmaz
Hatay’da “Merkezi idareyle yerel yönetim el el vermezse o şehre bir şey gelmez” diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ mitinginde CHP’li belediyeleri hedef aldı. Erdoğan, Bizde ‘Oy yoksa...
Hatay’da “Merkezi idareyle yerel yönetim el el vermezse o şehre bir şey gelmez” diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ mitinginde CHP’li belediyeleri hedef aldı. Erdoğan, Bizde ‘Oy yoksa hizmet de yok’ diye milleti açık açık tehdit etmek olmaz” dedi.

Gazete Pencere Haber Merkezi 

Cumhurbaşkanı ve  AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ mitinginde konuştu.

Geçtiğimiz hafta Hatay’da katıldığı bir programda “Merkezi idareyle yerel yönetim el el vermezse o şehre bir şey gelmez” diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ mitinginde CHP’li belediyeleri hedef alarak “Oy yoksa hizmet de yok’ diye milleti açık açık tehdit etmek olmaz” dedi.

14-28 Mayıs seçimlerini hatırlatan Erdoğan, muhalefeti hedef aldı. Erdoğan konuşmasında “Son seçim yenilgisini de 13. Cumhurbaşkanımız diyerek yere göğe sığdıramadıkları Kılıçdaroğlu’na kestiler. CHP başta olmak üzere muhalefetin mazisine baktığınızda bunun gibi sayısız skandallarla karşılaşıyorsunuz” dedi.

"Bizde ‘Oy yoksa hizmet de yok’ diye milleti açık açık tehdit etmek olmaz"

Erdoğan’ın konuşmasında öne çıkanlar şu şekilde;

Biz Tekirdağ’ı başkaları gibi öyle esabi değil hasbi olarak yürekten bağlıyız.3 Kasım 2002’den beri Tekirdağ’ın tercihi ne olursa olsun şehrimizi hiçbir zaman ihmal etmedik, kaderine terk etmedik. Her fırsatta Tekirdağ’ın misafiri olduk.

Biz ayıran ve ayrıştıran değil, birleştiren bir anlayışla siyaset yapıyoruz. Biz muhalefet gibi hatayı, kusuru oy tercihinden dolayı seçmende değil kendimizde arıyoruz. Bize oy versin veya vermesin, sandığa giden her bir vatandaşımızın başımızın üzerinde yer vardır. Hangi siyasi partiden olursa olsun, seçmen veli nimetimizdir. CHP gibi vatandaşa tıpış tıpış gideceksiniz diyen kibirli bir dil olamaz. Bizde depremzedelere hakaret etmek, mağdur etmek olmaz. Bizde CHP’li belediye başkanları gibi ‘Oy yoksa hizmet de yok’ diye milleti açık açık tehdit etmek olmaz. Mesele CHP zihniyetinin sadece oy verenlere değil kendilerine oy verenlere dahi hizmet vermemesi. Vatandaşımız klasik belediyecilik hizmetlerini almakta bile zorlanıyor.

"Seçim yenilgisini de 13. Cumhurbaşkanımız diyerek yere göğe sığdıramadıkları Kılıçdaroğlu'na kestiler"

14-28 Mayıs seçim süreci ve sonrasında buna bir kez daha şahit olduk. Depremzedelerimize hakaret savurmaktan çekinmediler. Bir defa bile egolarını ayaklar altına alıp vatandaşa öz eleştiri vermediler. Millete parmak sallamadan önce kendilerine "Acaba biz nerede hata yapıyoruz" diye sormadılar. Son seçim yenilgisini de 13. Cumhurbaşkanımız diyerek yere göğe sığdıramadıkları Kılıçdaroğlu'na kestiler. CHP başta olmak üzere muhalefetin mazisine baktığınızda bunun gibi sayısız skandallarla karşılaşıyorsunuz.

"Anadolu insanını hiçbir zaman hizmete layık bulmadılar"

Anadolu insanını hiçbir zaman hizmete layık bulmadılar. Seçmenin kalbini kazanmak yerine her zaman kolaya kaçtılar. Kimi zaman vesayet odaklarından kimi zaman da terör baronlarından medet umdular. Aylarca Kandil'deki terör elebaşları bunlar için oy istediler. Benim Tekirdağlı kardeşim Kandil'den oy isteyenlerin uzantılarına oy verir mi? Sandıklarda bunlara gereken cevabı vermeye hazır mıyız?

Dün Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen saldırıyı bir kez daha lanetliyorum. Türkiye'nin güvensizlik ortamına sürüklenmesine asla izin vermeyiz. Saldırıda yaralanan kardeşimize şifalar diliyorum. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. İstanbul Emniyetimiz ve İstanbul Başsavcılığımız, gerekli tahkikatı titizlikle yürütmektedir. Saldırıda 1 kişi yakalandı inşallah diğerlerini de yakalayacağız

"Hükûmetimizin deprem bölgesini asla ihmal etmediğini bir kez daha ortaya koyduk"

Geçen hafta asrın felaketi olarak nitelenen 6 Şubat depremlerinin birinci yıl devriyesiydi. Bu büyük afetin yıldönümünü deprem bölgesinde geçirdik. Depremzedelerimizle kucaklaştık. Bu zor günde devlet olarak yanlarında olduğumuzu, gösterdik. Hükûmetimizin deprem bölgesini asla ihmal etmediğini ve etmeyeceğini ziyaretimizde bir kez daha ortaya koyduk.

Muhalefet illerimizi afete hazırlamak açısından hiçbir somut adım atmıyor. Ama inşallah Tekirdağ'da kentsel dönüşümle ilgili adımlarımızı atacağız. Tekirdağ'da Cüneyt kardeşimizle birlikte Tekirdağ'ı yeniden ayağa kaldıracağız. Yeniden Tekirdağ diyoruz. İnşallah 31 Mart yerel seçimleri Tekirdağ'ımız için bir milat olacaktır. "