Erdoğan: Kürt kardeşlerimizi iki Kürt düşmanı, CHP ve HDP zihniyetinin insafına asla bırakmayacağız

Erdoğan: Kürt kardeşlerimizi iki Kürt düşmanı, CHP ve HDP zihniyetinin insafına asla bırakmayacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kürt kardeşlerimizi iki Kürt düşmanı, demokrasi düşmanı yapının; CHP ve HDP zihniyetinin insafına asla bırakmayacağız” dedi.Diyarbakır'da düzenlenen iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kürt kardeşlerimizi iki Kürt düşmanı, demokrasi düşmanı yapının; CHP ve HDP zihniyetinin insafına asla bırakmayacağız” dedi.

Diyarbakır'da düzenlenen iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Millet İttifakı asla yapmadıkları, hiçbir zaman da yapamayacakları afaki vaatlerle depremzede kardeşlerimizin umutlarıyla oynuyorlar." ifadesini kullandı.

"Diyarbakır son 40 yılda hiç olmadığı kadar huzur ve emniyet içinde. Hiç endişe etmeyin, yarının Diyarbakır'ı bugünkünden daha müreffeh olacaktır." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölgemizden terörün karanlık gölgesi kalktıkça şehirlerimiz huzur buluyor, rahata eriyor, yatırımla, hizmetle, istihdamla, kalkınma hamlesiyle tanışıyor." dedi. Erdoğan, "Kürt kardeşlerimizi iki Kürt düşmanı, demokrasi düşmanı yapının; CHP ve HDP zihniyetinin insafına asla bırakmayacağız." ifadesini kullandı.