Erdoğan posterleri propaganda yasağına rağmen 6 seçimdir indirilmedi

Erdoğan posterleri propaganda yasağına rağmen 6 seçimdir indirilmedi
YSK’nın, siyasi partilere propaganda için belirlediği süre dün saat 18.00’de dolmasına rağmen AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seçim posterleri ana arterlerden indirilmedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın...

YSK’nın, siyasi partilere propaganda için belirlediği süre dün saat 18.00’de dolmasına rağmen AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seçim posterleri ana arterlerden indirilmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2017 yılındaki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunda propaganda amaçlı asılan, zaman zaman yenilenen ve bu seçimde yenileri eklenen posterleri, propaganda yasağı başlamasına rağmen indirilmedi.

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre Diyarbakır’da , 2018 Genel Seçimleri’nde mahkemenin “Eşitlik ilkesine” aykırılık nedeniyle indirme kararı vermesine rağmen indirilmeyen Erdoğan’ın posterleri, dün saat 18.00’de başlayan propaganda yasağına rağmen yine toplatılmadı.

Erdoğan’ın son Diyarbakır ziyaretinde kenttin aydınlatma direklerine asılan yeni posterleriyle birlikte sayıları artan Erdoğan’ın posterlerii ana arterlerde asılı duruyor.

Erdoğan’ın 2017 referandumu sürecinde asılan posterleri, bir referandum, 2 milletvekili seçimi, 2 cumhurbaşkanlığı seçimi ve bir de yerel seçim olmak üzere 6 seçimdir yerinde duruyor.