Erdoğan: Kendi özeleştirimizi kendimiz yaptık

Erdoğan: Kendi özeleştirimizi kendimiz yaptık
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  yılgınlığa kapılmadıklarını dile getirerek, "Bir eksiğimiz bir yanlışımız varsa bunu kimsenin yüzümüze vurmasını beklemedik. Kendi özeleştirimizi kendimiz yaptık"...
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  yılgınlığa kapılmadıklarını dile getirerek, "Bir eksiğimiz bir yanlışımız varsa bunu kimsenin yüzümüze vurmasını beklemedik. Kendi özeleştirimizi kendimiz yaptık" dedi. 

Gazete Pencere Haber Merkezi 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon mitinginde konuştu. Erdoğan, konuşmasında kendi özleştirilerini kendileri yaptıklarını dile getirerek "Bir eksiğimiz bir yanlışımız varsa bunu kimsenin yüzümüze vurmasını beklemedik. Kendi özeleştirimizi kendimiz yaptık" diye konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından önce çıkanlar;

Bizlerin yanında yer alarak Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüze tarihi destek verdiniz. Trabzon siyasi hayatımız boyunca bizim daima yoldaşımız oldu. Biz de buradan aldığımız güçle ülkemiz ve milletimiz için ter döktük.

Karadeniz'den ilhamla davamız için hayal kurmak, ülkemiz için vizyon geliştirmek bu uğurda gerektiğinde canı pahasına mücadele etme işidir. Ülkemizin en büyük şehri İstanbul'da belediye başkanlığı yaptık. Allah nasip etti parti kurduk. Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak ülkemizin başında olduk. Tüm dünyada mazlumların ümidi olduk.

Siyasi ve sosyal kaos çıkarma denemeleriyle, ekonomik tuzaklarla boğuşurken yüreğimizin kanadığı anlar oldu. Ama asla şartlara teslim olmadık. Ben size inanıyorum, ben size güveniyorum. Yılgınlığa kapılmadık, hep daha çok çalıştık hep daha ileriye doğru gittik. Bir eksiğimiz bir yanlışımız varsa bunu kimsenin yüzümüze vurmasını beklemedik. Kendi özeleştirimizi kendimiz yaptık.

TOKİ vasıtasıyla 8 bin 102 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. Kentsel dönüşümde şehrimizde riskli yapı olarak belirlediğimiz dönüşümünü gerçekleştirdik.

Son 21 yılda Trabzon ve ilçelerinde inşaa ettiğimiz dere ıslahlarıyla 242 yerleşim yeri ve 10 bin dekar araziyi taşkın zararlardan koruduk. Trabzonlu çiftçilerimize 34 milyar lira tutarında tarımsal hibe desteği verdik. İstihdamı desteklemek için Trabzon'daki işverenlere prim teşviği verdik. Çarşıbaşı ve Tonya'yı da inşallah bu yıl içerisinde doğal gaza kavuşturuyoruz.

31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı belediyeciliğiyle hem ülke genelinde hem şehirlerimizde çok fazla eser ve hizmeti sizlere kazandıracağız.

Sizin İçin Seçtiklerimiz