Erdoğan ve Bahçeli'den İstanbul'un fethi için kutlama mesajı

Erdoğan ve Bahçeli'den İstanbul'un fethi için kutlama mesajı
Cumhur İttifakı'nın en önemli iki bileşeni olan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli 29 Mayıs İstanbul'un fethi için sosyal medya hesaplarından kutlama mesajı yayımladı.Erdoğan...

Cumhur İttifakı'nın en önemli iki bileşeni olan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli 29 Mayıs İstanbul'un fethi için sosyal medya hesaplarından kutlama mesajı yayımladı.

Erdoğan "Anadolu’nun ebedî Türk yurdu olarak kalacağının tarihe kazınmış mührü olan İstanbul’un Fethi’nin 570’inci yıl dönümünü tebrik ediyorum. Peygamberimizin müjdesine mazhar olan, çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet Han’ı ve kahraman ordusunu rahmetle yâd ediyorum." dedi.

Bahçeli ise "İstanbul’u dünyanın en büyük Türk kenti haline getirerek tarihe damgasını vurmuş olan kutlu Hünkarımız Fatih Sultan Mehmet Han’a, fetihte yer alan kahraman neferlerimize, muhterem ecdadımıza ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler diliyorum. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun diyorum. Fethimizin 570’nci yıldönümünün hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.