Erdoğan, Can Atalay'ı hedef aldı: Teröristi Meclis'e taşımak için tünel kazıyorlar

Erdoğan, Can Atalay'ı hedef aldı: Teröristi Meclis'e taşımak için tünel kazıyorlar
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda AYM'nin hak ihlali kararına rağmen tutuklu bulunan Can Atalay'ı hedef alarak, "18 yıl hapse mahkum bir teröristi meclise taşımak için...
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda AYM'nin hak ihlali kararına rağmen tutuklu bulunan Can Atalay'ı hedef alarak, "18 yıl hapse mahkum bir teröristi meclise taşımak için tünel kazmakla kalmıyorlar. Şimdi de mahalli seçim işbirliği kisvesi altında cezaevlerindeki terör örgütü mensupların salmanın hesabını yapıyorlar" dedi.

Erdoğan, Yalova Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, yerel seçim startını verirken CHP'yi 'terör' ile suçlamaktan geri kalmadı. "CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır" diyen Erdoğan, "Bu zihniyet 18 yıl hapse mahkum olmuş bir siyasetçiyi TBMM'ye taşımak için cezaevlerindeki terör örgüt mensuplarını salmanın hesabını yapıyorlar. 3-5 oy fazla oy almak için hoyratça çiğnenmedik ilke bırakmadılar" dedi.

 Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

31 Mart'a kadar gece gündüz çalışacağız. Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız, büyük ve güçlü Türkiye'nin yolunu açıyor muyuz?

"CHP ve DEM ülkenin aleyhine birlikte hareket ediyor"

CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu, DEM gibi bölücü emeller peşinde koşan partilerin elinde oyuncak olmaktır.

Dikkat ederseniz yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Ülkenin ve milletin aleyhine CHP ve DEM birlikte hareket ediyor. Aynı şekilde ülkenin ve milletin lehine ne iş varsa CHP ve DEM birlikte takoz koyuyor. SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar. Bölücü emellerine set çeken, sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız olanlar bunlar. Tam 30 yıllık işgalin altından Karabağ'ın özgürlüğe kavuşmasından rahatsız olanlar bunlar. Filistin'de hakkın ve adaletin savunulmasından rahatsız olanlar bunlar. İsrail'in yanında yer alanlar bunlar.

Hırsızlıkları, yolsuzlukları, belediyelerde kurdukları soygun düzenleri ortaya çıkınca gazetecilere saldıran, kadınlarımıza dil uzatan, hakaret eden küfreden edepsizler yine bunlar. Siyasette seviyeyi daha ne kadar düşürebilirler, daha ne kadar küstahlaşabilirler dedikçe her gün yeni bir skandalla çukurlaşan yine bunlar.

CHP ve DEM'e yönelik eleştirilerimizin sebebi sömürgecilerin değirmenine su taşımalarıdır, yoksa biz herkesle konuşuruz.

Can Atalay'ı hedef aldı

18 yıl hapse mahkum bir teröristi meclise taşımak için hukukun altından tünel kazmakla kalmıyorlar. Şimdi de mahalli seçim işbirliği kisvesi altında cezaevlerindeki terör örgütü mensupların salmanın hesabını yapıyorlar

Teröre karşı en etkili silahımız olan SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar. Karabağ’ın özgürlüğüne kavuşmasından, sınır ötesi harekatlardan rahatsız olan bunlar.

14 Mayıs seçimlerinde sırf kendilerine oy vermediler diye depremzedelerimize en aşağılık hareketleri savurmuşlardı. Bugün de aynı kepazeliği yaşını başını almış kadınlara ve görevlerini yapmaya çalışan gazetecilere sergiliyorlar.

"Ey CHP yatacak yeriniz yok"

Ey CHP, sizin gidecek yeriniz yok. 31 Mart'ta son oyununuzu oynuyorsunuz. Yalova, 31 Mart'a kadar durmadan usanmadan sandıklarını patlatarak burada bir destan yazacak.