Erdoğan'a soru soran genç: Katılım zorunlu dediler, sorular verildi

Erdoğan'a soru soran genç: Katılım zorunlu dediler, sorular verildi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerle bir soru cevap programı gerçekleştirdi. Programa katılan gençlerin soruları, özgün olmadığı gerekçesiyle sosyal medyada eleştiri aldı. Sosyal medya kullanıcıları...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerle bir soru cevap programı gerçekleştirdi. Programa katılan gençlerin soruları, özgün olmadığı gerekçesiyle sosyal medyada eleştiri aldı. Sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma sürerken programdaki gençlerden biri, "Sorular verildi arkadaşlar kurbağa şapkalı çocuk ben selam" diyerek soruların önceden belli olduğunu açıkladı.

Enes Malik Elikara isimli genç, Cumhurbaşkanı'na artan kira fiyatları hakkındaki düşüncesini sormuş; Cumhurbaşkanı da "Öğrenciler için en önemli çıkış noktası yurtlarımız. Yurt sıkıntımız yok. 850 bin öğrenci kapasiteli yurtlarımız var. Depremde bazı yurtları depremzedeler için kullandık. Asıl söylediğin konuya gelince yargı yoluyla anlarından doğduğuna pişman edeceğiz. Rasgele istediğin gibi kira koyamazsın kardeşim. Belli bir standarda oturtacağız" şeklinde yanıt vermişti.

"KATILIM ZORUNLU DEDİLER"

Program yayınlandıktan sonra sosyal medyada açıklama yapan Elikara, "Üniversiteler arası flag futbol turnuvası dahilinde ankaradaydım. Biz dahil 2-3 branş daha davet edilmişti (flag, korumalı futbol ve ragbi belki daha fazla branştan insan vardır bilmiyorum). Bize katılım zorunludur dendiği için ilk gün sonu apar topar gittik bizde" sözleriyle programa zorunlu olarak katıldığını açıkladı.

"SORULAR VERİLDİ"

Soruların verildiğini de attığı Tweet'le duyuran genç, "Sorular verildi arkadaşlar kurbağa şapkalı çocuk ben selam" yazdı.