Erdoğan'dan atama kararları

Erdoğan'dan atama kararları
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı kamu görevleri ile ilgili çeşitli atama kararları verdi.Resmi Gazete'de Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre;Dışişleri Bakanlığı'nda açıkta bulunan Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı kamu görevleri ile ilgili çeşitli atama kararları verdi.

Resmi Gazete'de Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre;

Dışişleri Bakanlığı'nda açıkta bulunan Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne İrfan Neziroğlu atandı. Aynı bakanlıkta Uluslararası Hukuku Genel Müdürlüğü Yardımcılığına Özgür Gökmen atandı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Ahmet Aksu, Süleyman Çelik ve Mehmet Ertürkmen atandı. Devlet Malzeme Ofisi Eskişehir Bölge Müdürlüğüne Levent Tuğ, Elazığ Bölge Müdürlüğü'ne Necdet Uca atandı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde açıkta bulunan Vakıflar Meclisi üyeliğine Rifat Türker, Genel Müdür Yardımcılığına, İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürü Hayrullah Çelebi atandı. Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Lütfi Karabacak görevden alındı. Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne Nurullah Pervaneli, İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'ne ise Yavuz Güner atandı.

Tarım ve orman Bakanlığı’na bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcılığına İbrahim Halil Sözmen ve Şerafettin Çakal atandı.