Erdoğan’dan atama kararları

Erdoğan’dan atama kararları
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, imzasıyla birçok bakanlığa onlarca atama yapıldı.Resmi Gazete’nin bugün yayımlanan sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla onlarca atama kararı alındı.Erdoğan; Hazine...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, imzasıyla birçok bakanlığa onlarca atama yapıldı.

Resmi Gazete’nin bugün yayımlanan sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla onlarca atama kararı alındı.

Erdoğan; Hazine ve Maliye, Kültür ve Turizm, Sağlık, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor ve Ticaret Bakanlıklarına onlarca kişiyi atadı.

Atama kararlarına göre;

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açıkta bulunan müfettişliklere, Müfettiş Yardımcıları Eyüp Arabacı, Ahmet İşgören, Murat Yuretsever ve Ali Murat atandı.

Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na da vergi müfettişliklerine 181 ismi atadı.

Gelir İdaresi Başkanlığına da Hüseyin Azili, Murat Vural, Gökhan Özçubuk, Mehmet Ali Eser, Nuri ERanıl, Kamil Özkan, Ahmet Yıldırım ve Burak Tepe atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Güzel Sanatlar GEnel Müdürlüğü'ne Ömer Faruk Belviranlı atanırken, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü'ne Şennur Aldemir Doğan atandı.

Bu Bakanlıkta atanan bir diğer isim ise Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne atanan Türkay Dalan oldu. Açıkta buluana Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcılığı'na Taner Beyoğlu getirildi. tanıtma Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan isimse Onur Gözet oldu.

Sinema Genel Müdür Yardımcılığı'na Kemal Uysal, Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Hazım Ücün, Şırnak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne İrfan Tekin atandı.

Vakıflar Genel Müdrülüğü'nde , ise 1. Hukuk Müşaviri Abdülkadir Sarı, Adana Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Develi, Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Cengiz Keskin görevden alınarak 1. Hukuk Müşavirliği'ne Hakan Sezgin atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda Hukuk Hizmetleri Genel Müdürdülüğü'ne Mehmet Punar atandı.

SAğlık Bakanlığı'nda Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılıklarına Adem Tuncer ve İlkay Akçay atandı.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcılığı'na Ferhat Güngör atandı.

Ticaret Bakanlığı'naq bağlı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Yardımcılığına Ozan Kaya, Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdür Yardımcılığı'na Mehmet Halil Madazlı, PErsonel Genel Müdür Yardımcılığı'na Engin Iğdır ve Önder Şafak Tongal atandı.

Erdoğan son olarak Yüksek Öğretim Kurulu üyeliklerine Prof. Dr. Hayrunnisa Bolan Belen ve Prof. Dr. Münire Kevser Baş'ı atadı.