Erdoğan'dan muhalefete: Bunlar arsız, çapsız

Erdoğan'dan muhalefete: Bunlar arsız, çapsız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında konuştu.Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Son yıllarda ekonomi ve sosyal yapımızı tahrip...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Son yıllarda ekonomi ve sosyal yapımızı tahrip üzerinden yürütülen kampanyaları akamete uğratacağız.

Milletimizin her ferdinin, bilhassa gençlerimizin dirayeti ve kararlılığıyla Türkiye’yi yaşanmaz hale getirmeye niyetlenenlerin foyalarını ortaya dökeceğiz.

Terör örgütü mensuplarının; aydın, akademisyen, gazeteci, siyasetçi kisvesine bürünmüş nice 5'inci kol elemanlarının tuzaklarıyla boğuştuk. Sadece AK Parti'nin iktidarda olduğu son 21 yılda yaşadıklarımız bile başlı başına bir milli mücadele örneğidir.

Hiçbir zaman gençlerimize 'tıpış tıpış gideceksiniz' 'şöyle davranacaksınız' demedik. Hayatın her alanında gençlerimize destek olmanın gayreti içinde olduk. Bunun içinde eğitimi önceliklerimizin en başına aldık.

Utanmadan, sıkılmadan yüzde 52'lik oranı bile, 'Yüzde 52 ile kazanmak, kazanmak değildir', bunu söyleyecek kadar da bunlar arsız. Bu çapsızların sadece varlıklarının değil sözlerinin de bir hükmü kalmadığı için biz kendi işimize bakıyoruz.