Eski AKP'li emekli profesör Erdoğan'a seslendi: Hak ettiğinizi size vereceğiz

Eski AKP'li emekli profesör Erdoğan'a seslendi: Hak ettiğinizi size vereceğiz
Sokak röportajında konuşan eski AKP'li emekli profesör İstanbul'da oyunu İmamoğlu'na vereceğini söyleyerek Erdoğan'a seslendi. Emekli profesör, "Profesörken bize layık gördüğünüz bu maaşın karşılığını İstanbul seçimlerinde...
Sokak röportajında konuşan eski AKP'li emekli profesör İstanbul'da oyunu İmamoğlu'na vereceğini söyleyerek Erdoğan'a seslendi. Emekli profesör, "Profesörken bize layık gördüğünüz bu maaşın karşılığını İstanbul seçimlerinde alacaksınız" dedi.

Sokak röportajında konuşan ve eskiden AKP'li olduğunu ve insanları AKP'li olmaya ikna ettiğini söyleyen emekli profesörün konuşması gündem oldu.

Emekli profesör İstanbul seçimlerinde oyunu İmamoğlu'na vereceğini söyleyerek Erdoğan'a seslendi. Profesör, "Bizim oyumuz tabi ki İmamoğlu'na. Bize bunları anlatmışlardı, ben inanmamıştım. Ben çok kavga ettim burada AK Partili olarak, çok ikna etmeye çalıştım burada; artık yok. Çünkü profesörken bize layık gördüğünüz bu maaşın karşılığında İstanbul'da alacaksınız sayın cumhurbaşkanı. Hak ettiğinizi siye vereceğiz." dedi.