Eski CHP Genel Başkanı, İnce ile görüşmesini anlattı: "Benim meselem değil" minvalinde konuştu

Eski CHP Genel Başkanı, İnce ile görüşmesini anlattı: "Benim meselem değil" minvalinde konuştu
Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'in, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile 2 kez görüşerek seçimin ikinci tura kalmaması gerektiğini ifade ettiği ve İnce'nin "benim meselem değil" minvalinde...

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'in, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile 2 kez görüşerek seçimin ikinci tura kalmaması gerektiğini ifade ettiği ve İnce'nin "benim meselem değil" minvalinde yanıt verdiği öğrenildi.

Gazeteci Fatma Karaağaç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çetin'in Muharrem İnce ile görüşmesinde, seçimin 2. tura kalmaması gerektiğini söylediğini aktardı. İnce'nin yanıt olarak ise 'benim meselem değil' minvalinde bir değerlendirme yaptığını da aktaran Karaağaç, "Çetin gerekli tüm çabayı gösterdiğini dile getirdi" dedi.

NE OLMUŞTU?

Eski CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüştüğünü belirterek sürece dair açıklama yapmıştı. Sağlar, 3 Nisan’da İnce ile uzlaşma görüşmesi gerçekleştirdiğini, İnce’nin ise adaylıktan çekilmesinin mümkün olmayacağını söylediğini belirtmişti. 

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay Memleket Partisi ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile iki kez görüşme gerçekleştirildiğini açıklamış, “Maalesef önerilerimize uygun bir yanıt alınamamıştır” demişti.